Mijn naam is Myrthe Depré, geboren in Gelderland, alwaar ik ook de helft van mijn basisschooltijd heb doorgebracht. Voor mij was het al vroeg duidelijk dat ik graag met mensen bezig ben op een dienstverlenende manier. Het was dan ook geen verrassing, dat ik na het afsluiten van mijn middelbare school in Heerlen, de opleiding tot schoonheidsspecialiste heb gevolgd in Sittard. Omdat ik uiteindelijk graag iets voor mezelf wilde opbouwen, was het nodig om mij breder te gaan scholen.

Het werken als ZZP is voor mij belangrijk, omdat ik op deze manier eigen keuzes in mijn werk kan maken en me op deze manier beter kan aanpassen aan de wensen van mijn klanten. Ik heb daarom nog de opleiding tot kapster en haarstylist gevolg bij B-academy in Eindhoven. Daara heb ik enkele jaren in diverse salons gewerkt om ervaring op te doen. Ik heb inmiddels voldoende ervaring opgedaan om de overstap naar zelfstandige te maken. Alsof het zo moest zijn werd ik op dat moment benaderd door Mandy die al werkzaam is bij....met de vraag of ik het team van ZZP ers wilde komen versterken. Niets fijner dan mensen een heerlijk ontspannen moment te bezorgen, waarna ze weer blij huiswaarts keren.

Ik verf op dit moment met fanola dat is een Italiaans merk. Ook heeft deze lijn een ammoniak & PPD vrije lijn waardoor mensen met een allergie ook hun haar kunnen opfrissen met een kleurtje. De cursussen zijn uitgebreid en ze zorgen ervoor dat je bij blijft met de nieuwste trends. Daarnaast werk ik nog met de verzorgingslijn van Finnley’s. Finnley’s is afkomstig uit Nederland en is een professioneel kappers product wat alleen in de salon verkrijgbaar is. Voor ieder haar type is er wel wat.

Ik hoop jullie dan ook te mogen begroeten op mijn nieuwe werkplek, alwaar ik voor jullie klaar sta.

volg mij op social media of neem contact op via whatsapp