Mijn naam is: Mandy Kollar

Ik ben geboren in Heerlen & woon al mijn hele leven in Landgraaf.

Ik ben na de middelbare school na het Arcus gegaan om de kappersopleiding te volgen en heb daar mijn allround kappersdiploma behaald. Ik ben daarna nog één extra jaar naar school gegaan om extra vakken bij te leren zoals:

  • nagels
  • extensions
  • visagie
  • salon training

Ik heb altijd al kapster willen worden. Vroeger draaide ik al op 4 jarige leeftijd de krulspelden in bij mijn oma en toen ik 9 jaar was mocht mijn moeder al niet meer aan mijn haren zitten en deed ik het zelf. Toen ik ouder werd deed ik vriendinnetjes vlechten en opsteken. En uiteindelijk kon ik mijn droom waarmaken.

In 2016 ben ik samen met 2 (ex) collega's Beautyallinone begonnen. Nu ben ik eigen baas en zou ik nooit meer anders willen. Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en mijn klanten met een goed en fris gevoel de deur uit te laten gaan. Omdat ik graag afwisselend werk doe ben ik sinds 2017 ook het vak nagels weer gaan oppakken. Hoe leuk ik haren doen ook vind ik hou ervan om verschillende behandelingen uit te voeren. Daarnaast heb ik mezelf ook nog gespecialiseerd in wenkbrauwen. Wenkbrauwen maken het gezicht.. ik werk met Henna van perfect eyelash en refectocil. Ook doe ik wimperlifting & harsen van gelaat delen. Hierdoor blijft mijn werk erg leuk & is iedere dag anders.

Daarna ben ik in 2022 begonnen met PMU. Ik merkte dat ik erg rustig werd en veel voldoening kreeg in het maken van mooie wenkbrauwen. En wat is er nou fijner dan dat je opstaat en je wenkbrauwen gewoon in perfectie zijn. Ik hoop in de toekomst dit gebied nog te kunnen uitbreiden.

Ik verf op dit moment met fanola dat is een Italiaans merk. Ook heeft deze lijn een ammoniak & PPD vrije lijn waardoor mensen met een allergie ook hun haar kunnen opfrissen met een kleurtje. De cursussen zijn uitgebreid en ze zorgen ervoor dat je bij blijft met de nieuwste trends. Daarnaast werk ik nog met de verzorgingslijn van Finnley’s. Finnley’s is afkomstig uit Nederland en is een professioneel kappers product wat alleen in de salon verkrijgbaar is. Voor ieder haar type is er wel wat. Mocht je vragen hebben of meer over mij of mijn producten willen weten, mag je altijd contact opnemen.

volg mij op social media of neem contact op via whatsapp.