Mijn naam is Mandy Kinzel

Ik ben in 1985 geboren in Heerlen & heb altijd in Landgraaf gewoond. Sinds 2022 weer woonachtig in Heerlen met mijn zoon. 

Ik ben na de middelbare school na het arcus gegaan waar ik de opleiding spw 3 heb gevolgd. Maar merkte al snel dat dit niet voor mij was weggelegd. Toen heb ik ervoor gekozen om te gaan werken in de bakkerij & daarnaast de cursus nagelstyliste te gaan volgen. Hier kwam ik erachter dat de uiterlijke verzorging toch meer mijn passie is. Toen ben ik in 2008 aan de allround kappersopleiding begonnen die ik in 2010 heb afgerond. Daarna ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan en ben ik een salon aan huis begonnen. Helaas kwam vrij snel mijn kappersavontuur ten einde door medische redenen. Waardoor ik mijn liefde voor nagels meer ben gaan uitbreiden met cursussen.

In 2014 ben ik moeder geworden van mijn lieve zoon Serdiano & heb ik mijn droom als zelfstandige op een laag pitje gezet en ben ik naast het maken van nagels toch weer voor een baas gaan werken. Maar de droom van zelfstandige bleef door mijn hoofd spoken waardoor ik in 2023 gelukkig weer de stap kon maken om als zzp'er bij Beautyallinone te beginnen. Waar ik tot de dag van vandaag met liefde en passie werkzaam ben.

volg mij op social media of neem contact op via whatsapp.